Здружение на Феријалци Битола

Сместување

Капацитетот на летовалиштето е 80 легла и тоа 50 легла во бунгалови кои поседуваат и сопствен тоалет и 30 легла во камп приколки.Летовалиштето располага со добро уреден простор за кампирање и приклучок за електрична енергија идеален за туристи кои сакаат да ги истражуваат убавините на Преспа.Цените за сезоната 2017 се следниве:


Пансион Членови Останати
Шатор 520 ден. 560 ден.
Камп приколка 560 ден. 600 ден.
Бунгалов 620 ден. 660 ден.

*Во цената е вклучен полн пансион (доручек, ручек, вечера) по лице. Објектите се издаваат исклучиво со полн пансион.